Khamis, 22 November 2012

Lies Azemi first Giveaway

Assalamualaikum.
sekarang aku dah semakin gatal tangan erh...semangat nak join GA la pulak kan.
apelah,tahu pasal GA ni pun dari blog kakak senior aku dulu,so saje saje lah nak menjoinkan diri lah kan.muka xmalu memang macam ni.hahahah...tengok je hadiah ga tue macam best je tambah2 lagi aku memang da lame mengidam nak dapat something yang berasaskan kain felt..hahaha
tapi kalu xdapat pun xpe saje nak mencuba nasib orang kata..







nielah GA tue..aku sukalah tengok banner nie,.although simple tapi kaler die memang aku suke.
semua bende aku suke kan .hahaha..
xlah,colour yang lembut,selembut jiwa ku..hahaha..
galop2..perasaaan lah sangat kan.
okay lah aku tag makcik2 comel nie :
|
|
|
|
nad




okay..done with that..ade nasib adelah tue kan.

^____^"

salam sayang dari nabila farhana



3 doakan bella berjaya dunia akhirat:

Liesa Azemi berkata...

Hihi colour lembut selembut dirimu ye haha XD
Good luck yee :D
Senarai peserta dh diupdate

Nabila Farhana berkata...

hehehehe.. :DD
yeah,amin.thanks tau :)

Syah berkata...

Hai!
Jom join GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/giveaway-gempak-cuti-sekolah.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

 

::Nabila Farhana:: Template by Ipietoon Cute Blog Design