Sabtu, 30 Mac 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah!



assalamualaikum
semangat nak bercontest kan after dekat sebulan tak join any contest.
tapi seriously,contest kali ni memang best.tengaok tajuk pun dah tahu yang contest ni gila awesome.siapa taknak hadiah,tambah tambah lagi bila hadiah dia tu memang tip to the top.haha.

btw,sebelum tu say thanks to ainul sebab sudi mempelawa aku untuk join contest ni.terima kasih tau.nah kalau korang nak join jugak pergilah dekat blog si cantek ni.nama empunyer blog ni sama lah dengan aku.nabila biela.hehe~








ANTARA HADIAH YANG KENA PILIH :


DRESS (3 ORANG)
PEPLUM (2 ORANG)
LIP TINT (2 ORANG)
TOPUP RM10 ( 7 ORANG)
TOPUP 5 ( 5 ORANG)
HANDPHONE CASES(10 ORANG)
KEYCHAIN (10 ORANG)
BODY SCRUB D HERB ( 3 ORANG)
NOVEL (2 ORANG)
BANNER IKLAN DI PINGJE.ORG (SORANG)
TUDUNG BAWAL (4 ORANG)
SHAWL (SORANG)
SHESEIDO BLACK MASK(4 0RANG)
TSHIRT MUSLIMAH (SORANG)




DAN AKU MEMILIH :

NOVEL
HANDPHONE CASES

                       
okay.antara banyak banyak tu,just pilih dua.so,tu je yang mampu aku pilih. *rambang mata sebenarnya*
disini,aku tag :



salam sayang dari nabila farhana.

  



6 doakan bella berjaya dunia akhirat:

NARBANA berkata...

waa..menarik2
byk nak pilih sbnrnye xD

Nabila Farhana berkata...

memang best kan hadiah dia :D

ainil fazieda berkata...

selamat bersegment yea :) moga2 hadiah yg di idam2kan tuh dpt dimiliki .

Nabila Farhana berkata...

amin..moga dapat lah yep..hehe ~ :)

Aminin berkata...

wow... good luck yer
http://uwaisaminin.blogspot.com/2013/03/cara-aku-dididik-dengan.html

tenku butang berkata...

good luck dear! =)

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

 

::Nabila Farhana:: Template by Ipietoon Cute Blog Design