Selasa, 28 Ogos 2012

nice one :)

Assalamualaikum..

ola,sekali lagi kite ketemu..semangat nak 
 berkongsi something dengan guys2 kalian.hargghhhhhhhhhh,hahahaha,,hiiiiiiiiiii*xcited habis!!!!
okay okay sekalian  :D kite pendekkan crita tehh..
heeee~
bukan ape lah rasa-rasa aku dah jatuh ccccCINTA  lahhhh!!! omg!!!jatuh cinta??xpernah pernah tetibe je nie..mengade betul lah..

syyyhhhhh,,malu malu malu...diam-diam erh.. ^-^..

jatuh cinta dengan sape pulak nieh??
nak tahu x???
jeng jeng jeng jeng (*bunyi drum n trompet sekali-sekali je tau) okay,tengaok nieh..but,nak WARNING sikit,before that dont`t ever2 nak stalked or carik him kat maner2 laman web erh lepas aku bagitahu nie....aku hempok karang .and the most important thing,jangan nak jeles ngan aku...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


^-^


|
|
|
|
|
|
|
|
|

gambar candid* dye tengah terkejut tengok aku tu..

harhh!!!
nielah yang aku maksudkan tueh..
amacam ???/handsome x??hehehheheheh  of cos lah handsome kannnn
kannn..okay korang jangan nak jeles erh!!!
ohh~kim hyun joong!!!
saranghaeyo oppa..(sambil muka buat duckface,n bergedixss sikit)
<3<3<3  kih kih kih 
oppss,annoying giler ..bagi penampar sekali erh!!
----^0^----


hahaha..amacam??nie lah pasal nyer,tetibe pulak aku duk terSYOKK kan dye padahal muka bukan nyer seberape pun.plastic surgery je semua..xori!!hahahah
*jahatnyer mulut aku nie..artis banyak duit bolehlah buat plastic surgery kan..*tapi bukan untuk artis MALAYSIA yang beragama ISLAM erh,artis2 mlysia yg jangan mengade-gade nak buat plastic surgery bagai erh..bersyukur lah dengan ape yang Allah anugerahkan,xpayah nak tambah-tambah lagi..semua tuh dah cukup cantik dah,cume cantikkan lagi dengan akhlak n perilaku yang baik..berdose n haram hukumnyer buat bende2 macam tu..
bagi tazkirah lah pulak..he~



jung so min wif OPPA aku..kihh


kenape aku jatuh cinta dengan oppa sorang nie??erm, sebab penangan cerita NAUGHTY KISS lah nie..hoshhhh..cerita tueh dah berkuno,aku baru jew tengok,lambat cam siput sedut lah aku nie..xpelah,ade aku kisah!!dah nak buat macam maner,aku nieh bukan nyer layan sangat cerita ceriton korea nie..setakad nak cuci2 mata tengok part2 yang sweet n tacing sambil pegang tisu basah  tue boleh lah..tapi kalu nak tahap addicted tahap gaban macam *member2 aku yang lain tue,memang xlah..sory morry lah..hah!!cerito pasal member aku yang lain, diorang nie giler sangat dekat korea samapi kan boleh pulak hafal lagu diorang,gilerlah..Eonjebuteo yeonneunji (contohlah)macam maner nak sebut tue,berbalik lidahh,tapi diorang bolehh je sebut..tabik springgg lahhh!!
tapi sekarang baru aku tahu sebab ape..sebabnyer aku pun minat dengan kpop nie..tapi aku minat kim hyun joong sorang jew ..no handsome guys else can replace himmm..hohohoho(hahahahah*gelak comel..



cerita pasal naughty kiss atupun name lain playful kiss,ost dye memang best sangat2..yang aku ingat part korus dye lah,tapi ingat 2 perkataan je, haruharu..........boyeo..hahaha..haru biru sunguh aku...orang minat korea aku pun nak minat korea,phergiilah mabuk!!haha,,ade aku kisah,..my life lah,not your life..
duk godek2 kat abang spek renang aKa google baru lah tahu tajuk lagu n sape penyanyi dye..
kiss me by G-NA
xpernah pernah dengar pulok sebelum nie,ultraman D-NA aku tahu lah....maner xnyer,aku nie bukan kenal sesangat dengan bebudak tinggi macam galah n mate sepet tue..baru nak usha2 line katekan..p,not bad lah sore si GNA nie..best jugak lawa pun lawa..adakah plastic surgery jugak??ntah lah labu..
tajuk lagu aku suke,memang sesuai sesangat lah dengan cerita nieh..hehehe
*toksah nak gegedikss sesangat lah*

okay kat sini aku letak video haruharu neh..sape nak tengok tengok lah, n sape yang dah tengok duduk diam diam..sibukk jek..p jauh2,..hahaha



                         
arasoo..
nice kan..hehehe..
sweet je lirik dyer..ohhhh,suke suke suke..
teheee~~~galopss nyerrr..
nie gambar yang aku jumpe kat image abg spek renang, sweet couple lah..banyak lagi sebenarnyer tapi xkan nak upload semua kot..letih lah aku dah line macam kure kure..dah lah..
comelnyer!!
harap enjoy dengan entry kali ini,entry psal oppa aku tueh..hahaha
okay lah...salam sayang dari bella untuk korang!!

2 doakan bella berjaya dunia akhirat:

cik MISI Nadia :) berkata...

oh tidakkk !! bela da gile meroyan !!!!hahaha
weh, die ex aku la~hahaha

Nabila Farhana berkata...

erh!!ko jgn nk jeles2 ngn aq er..xpayah nak EX EX sangat lah ko nad..hahaha

 

::Nabila Farhana:: Template by Ipietoon Cute Blog Design