Sabtu, 30 Mac 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah!



assalamualaikum
semangat nak bercontest kan after dekat sebulan tak join any contest.
tapi seriously,contest kali ni memang best.tengaok tajuk pun dah tahu yang contest ni gila awesome.siapa taknak hadiah,tambah tambah lagi bila hadiah dia tu memang tip to the top.haha.

btw,sebelum tu say thanks to ainul sebab sudi mempelawa aku untuk join contest ni.terima kasih tau.nah kalau korang nak join jugak pergilah dekat blog si cantek ni.nama empunyer blog ni sama lah dengan aku.nabila biela.hehe~








ANTARA HADIAH YANG KENA PILIH :


DRESS (3 ORANG)
PEPLUM (2 ORANG)
LIP TINT (2 ORANG)
TOPUP RM10 ( 7 ORANG)
TOPUP 5 ( 5 ORANG)
HANDPHONE CASES(10 ORANG)
KEYCHAIN (10 ORANG)
BODY SCRUB D HERB ( 3 ORANG)
NOVEL (2 ORANG)
BANNER IKLAN DI PINGJE.ORG (SORANG)
TUDUNG BAWAL (4 ORANG)
SHAWL (SORANG)
SHESEIDO BLACK MASK(4 0RANG)
TSHIRT MUSLIMAH (SORANG)




DAN AKU MEMILIH :

NOVEL
HANDPHONE CASES

                       
okay.antara banyak banyak tu,just pilih dua.so,tu je yang mampu aku pilih. *rambang mata sebenarnya*
disini,aku tag :



salam sayang dari nabila farhana.

  



Jumaat, 29 Mac 2013

SEGMEN 5 HARI BY YANA

Assalamualaikum..

jom join short contest :)






aku tag



Khamis, 28 Mac 2013

midterm oh midsem




assalamualaikum..
post yang agak short untuk hari ni sebab tak tahu nak tulis apa.apepun nak cakap yang aku dah abes midsem..heheeh.terasa lega sangat bila semua tu dah lepas..alhamdullilah. walaupun just 3hari tapi bahang die,macam sebulan.
stress aku..lega lega..,tapi ingat final sikit sebulan lebih je lagi.gap sebulan je antara mid ngan final,alahai cepatnyer..xpuas lagi nak bergumbira gumbira..





ni nak tunjuk sikit jadual exam aku,walaupun dah expired kan. :)



   so,esok dah start balik kerja aku dekat klinik balok..welcome back .. -___-"
malasnya nak pergi kerja..nak cuti untuk topup balik waktu tidur aku bolehhh.. bertuah sangat lah kalau cik jemah bagi kan.even satu hari pun berkira.nie kan berhari hari.lagilah. btw,baru aku teringat yang malam ni ada gotong royOng besaran untuk sambut rombongan sambil belajar dari kolej jururawat alor setar,.aku tak tahulah kenapa nak lawat kolej kitorang yang sekaNGkang kera n  kecik ni.motif ?? banyak lagi kolej lain,kuantan jugak dipilih nya,jauh nyer diorang datang.terengganu lagi dekat tapi tak nak pulak pergi..tapi xpelah,tetamu datang kita kena sambut jugak,welcome to kkj kuantan..baru rasa nak tidur awal malam ni,hurm.lewat jugak.


Dahlah,tak nak cakap panjang panjang,.
Ape ape pun,doakan semoga aku dan jugak gegurls aku yang lain lulus midterm ni iye.; usaha usaha dah,yang termampu sekarang hanya lah bertawakal kepadaNya.semoga dipermudahkan segala urusan urusan,aminn.. :)
need to stop here but before that,rasanya belum terlewat kalau aku nak ucapkan congrates kepada  besfriendss, and adik adik dan yang berjaya dalam STPM n SPM hari tu. tahniah tahniah..and for yang tak bernasib baik tu,xpe..Allah is the best planner's..



okay,jumpa lagi yep.Assalamualaikum.




---------------------------------------------------------------------------------------------------

















xde motif aku letak tapi seyesly comel  :D













Jumaat, 15 Mac 2013

speechless friday..

assalamualaikum





SAYA MINTAK MAAF 


saya tahu salah saya .saya jugak tahu kenapa awak marah saya,terasa hati dengan saya, saya mintak maaf,saya xsengaja nak buat awak macam tu.maafkan saya, mungkin saya tak mampu nak faham awak sepenuh yang mungkin .tapi awak..try untuk faham saya juga.
saya mintak maaf jugak kalau saya ni membebankan awak,mintak maaf sebab suka buat masalah dengan awak..and for everthings , forgive me..
tapi satu je yang saya mintak sangat sangat sangat dan sangat..tolong jangan pendam perasaan marah awak , if awak terasa hati dengan saya ,dan masalah awak.please lah cerita dekat saya.kalau awak tak cerita,saya tak kan tahu. ye,if  saya tahu pun awak dalam masalah sebab naluri saya kuat kata macam tu.tu je yang saya mintak.saya tak tahu apa yang awak rasa tentang saya sekarang..hurmmm..tarik nafas sedalam dalam,hembusss..  saya nak sangat jaga hubungan ni sebaik yang boleh,saya sayangkan awak.

dan sekali lagi

MAAFKAN SAYA 





Khamis, 7 Mac 2013

BIG GIVEAWAY BY AMIRAH.

assalamualaikum.

aku join ga lagi =)


untuk keterangan lanjut,bolehlah singgah blog baby blue ni.seriously,blog ni memang comel

tekan ni :
link
link

senarai hadiahnya :


Topup RM 10 ( 2 Pemenang ) 
Topup RM 10 ( 1 Pemenang ) 
Topup RM 10 ( 2 Pemenang ) 
Keychain Sabah ( 1 Pemenang ) 
Mousepad ( 1 Pemenang ) 
Keychain Sulaman Benang ( 1 Pemenang ) 
Sarung Telefon ( 2 Pemenang ) 
Keychain ( 3 Pemenang ) 
Pakaian ( 1 Pemenang ) 
Soft Toys ( 1 Pemenang ) 
Losyen ( 1 Pemenang ) 
Tudung Bawal Pelangi ( 1 Pemenang )
Peplum ( 2 Pemenang  )
Doodle ( 2 Pemenang ) 
Banner Doodle ( 3 Pemenang ) 
Header ( 1 Pemenang ) 
Bloglist ( 10 Pemenang )



best kan hadiah-hadiah dia.kalau ada rezeki,dapat lah satu.,inshaaALLAH =)


 salam sayang :nabila farhana


 

::Nabila Farhana:: Template by Ipietoon Cute Blog Design